Buitenschilderwerk

buitenschilderwerkGoed en periodiek onderhoud van uw buitenschilderwerk is van onschatbare waarde.

Enerzijds heeft het een beschermende functie tegen weersinvloeden en anderzijds ziet men vanuit esthetisch oogpunt een belangrijke winst. 

Een goede voorbehandeling en vakbekwame afwerking zijn essentieel voor de duurzaamheid van het aangebrachte verfsysteem. Bij alle werkzaamheden worden uitsluitend producten gebruikt van gerenommeerde merken. Producten die hun kwaliteit, in weer en wind, ruimschoots hebben bewezen. Het plegen van vakkundig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai aanzicht en bovendien voor waardevastheid.

Of het nu om nieuwbouw of onderhoud gaat, in alle gevallen is het Last Schilderwerken er om te doen dat u tevreden bent over het eindresultaat. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan kleuradvisering. U moet tenslotte ook in de toekomst van het resultaat kunnen blijven genieten.

Slechte verven bestaan niet meer, wordt vaak gezegd. Maar de verkeerde producten, een foute verwerking of ongeschikte ondergronden komen helaas nog wel voor. Hoe en met welke verfproducten uw woning beschermd zal moeten worden, is van diverse factoren afhankelijk. Door middel van een grondige inspectie, vastgesteld worden wat de conditie is van uw woning, welke maatregelen getroffen moeten worden en welke producten hiervoor in aanmerking komen.

Bij een offerte kunt u een technisch advies over de staat van het bestaande schilderwerk verwachten en welk verfsysteem er moet worden toegepast.

Haldereng 16 - 6721 XT Bennekom - telefoon 0318 - 650 196 - telefax 0318 - 654 742
mobiel 06 - 51 362 191 - e-mail info@lastschilderwerken.nl - b.t.w. NL1265.21.992.B01 - kvk 09180088
© Last Schilderwerken 2012